Doggens butik

Doggens Butik

Välkommen till Doggens butik. Här kan du köpa produkter med vår favorit-dalmatiner från vinet The Dalmatian Dog!

Doggens butik är ett samarbete mellan Testament Winery och företaget Weekend Webbexperterna som hanterar butiken. Klicka någon av produkterna nedan för att komma till butiken.

T-shirt

Bli den coolaste tjejen/killen i kvarteret. Skaffa en t-shirt i 100% bomull med Doggen på. Tubstickad. Finns i flera olika färger och storlekar.

T-shirt barn

Klart kidsen ska ha en leende Dalmatiner på magen. Vi har T-shirts i barnstorlekar från 5-6 år (110-116cm) upp till Small i 4 olika färger.

Huvtröja

Perfekt i löpspåret eller när du njuter av ett glas The Dog på verandan. UNISEX Huvtröja Sweatshirt i modern passform och dubbelt tyg i huvan.


Mugg

Ta en morgonkopp med Doggen! Stadig och rak i lagom storlek och med lätt böjd kant. Helblankt stengods. Mått: 30 cl. Höjd 93 mm.

Sportflaska

Högkvalitativ sportflaska med ett ergonomiskt lock för att underlätta drickandet. 500 ml, 100% läckfri och fri från BPA kemikalier.

Flaskbag

Årets bästa present? Stoppa i en flaska The Dalmatian Dog och ge bort till din bästa vän. Flaskbag som rymmer en flaska upp till 1,5 liter.

Bildekal

Lyd Trafikverket – se till att synas i trafiken. Köp en bildekal med den smajlande Doggen på. Finns i 2-pack och 10-pack. 20 cm i diameter.

Testament Vänner

Den här sidan innehåller information om alkohol och vänder sig till dig som fyllt 25 år.

Bekräfta din ålder genom att godkänna nedan.
Confirm your legal drinking age by clicking below.

  Jag är minst 25 år